Ons team

Lucie Stokl

Registerpsycholoog NIP/ Gezondheidszorg, GZ-Psycholoog (Regie behandelaar), Eerstelijns psycholoog NIP, Cognitief gedragstherapeut en EMDR - Psychotraumatherapeut

Lucie houdt zich voornamelijk bezig met schema-therapie, EMDR, levensvraagstukken, verwerkingen van verleden / nare situaties, opvoedingsvraagstukken, pubers en omgaan met stress. Lucie is tevens supervisor voor de VGCT en geeft onderwijs.

Adres:

Hobahostraat 52, Lisse


Werkdagen:

Maandag en woensdag op de praktijk, dinsdag en vrijdag via beeld bellen

BIG registratie nummer:

9059895225

AGB code:

94002028

Hans Claus

Registerpsycholoog NIP / gezondheidszorg en Gz-psycholoog (Regie behandelaar) en EMDR en Praktijkopleider voor de GZ opleiding

Hans houdt zich voornamelijk bezig met angstklachten en depressieve klachten, levensloopproblematiek, rouwverwerking en aanpassingsproblemen bij (chronische) ziekte. Bovendien is hij gespecialiseerd in hulpverlening aan homoseksuele mannen en vrouwen, ook indien de klachten niet direct gerelateerd zijn aan de homoseksualiteit. Hij heeft ruime ervaring met ouderen en met problematiek rond de ziekte van Huntington.

Adres:

Hobahostraat 52, Lisse


Werkdagen:

Dinsdag, woensdag en donderdag

BIG registratie nummer:

9051686525

AGB code:

94004473

Mario ter Smitten

Psycholoog NIP, GZ- psycholoog (Regie behandelaar), EMDR therapeut en post master/ post doc specialisatie voor cognitief gedragstherapeut i.o en in opleiding tot seksuoloog en werkbegeleider voor de GZ opleiding

Mario houdt zich voornamelijk bezig met arbeidsgerelateerde problematiek, seksuele problemen, stemmingsstoornissen (angst en depressie), verslavingsproblematiek, levens- en opvoedingsvraagstukken. Verder is hij gespecialiseerd in psychiatrische diagnostiek en heeft hij uitgebreide ervaring in talloze nationale en internationale (o.a. in samenwerking met de Wereld Gezondheidsorganisatie WHO) onderzoeksprojecten m.b.t. psychiatrische diagnostiek, verslavingszorg, schizofrenie en psychotische stoornissen, depressie, en kwaliteit van leven. Tevens werkt Mario met schematherapie.  

Adres:

Hobahostraat 52, Lisse
Praktijk huisarts Moerman, Prins Hendriklaan 15, Sassenheim


Werkdagen:

Dinsdag en donderdag
Woensdag.

Op vrijdag via beeld bellen

BIG registratie nummer:

9922537825

AGB code:

94103096

Milou Hoogkamer

GZ-psycholoog (Regie behandelaar), cognitief gedragstherapeut en EMDR therapeut en werkbegeleider voor de GZ opleiding.

Milou werkt met zowel cognitieve gedragstherapie als schematherapie, gericht op angst- en paniekklachten, stemmingsklachten, rouwverwerking, assertiviteit, overbelasting, eetproblematiek en problemen met de eigenwaarde. Ze werkt met adolescenten en volwassenen. Milou heeft ervaring in het uitvoeren van psychologisch onderzoek, waaronder screening op ADHD, screening op een stoornis binnen het autisme spectrum en persoonlijkheidsproblematiek.

Adres:

Hobahostraat 52, Lisse


Werkdagen:

Maandag, donderdag en vrijdag (even weken) en Dinsdag via beeld bellen

BIG registratie nummer:

79923640025

AGB code:

94104022

Feri Kovacs

Klinisch neuropsycholoog (Regie behandelaar), EMDR therapeut en werkbegeleider voor de GZ opleiding.

Feri werkt vooral met cognitieve gedragstherapeutische technieken en EMDR. Hij is gespecialiseerd in hersenaandoeningen en houdt zich vooral bezig met depressie, angsten, persoonlijkheidsproblematiek, zelfbeeld/eigenwaarde-problemen en onverklaarde lichamelijke klachten. Hij werkt met voornamelijk met volwassenen maar heeft ook enige ervaring met adolescenten en kinderen. Diagnostisch kan hij expertise-neuropsychologisch onderzoek verrichten, maar ook screening op ADHD, autisme en persoonlijkheidsproblematiek. Tot slot heeft hij jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen naar werk na ziekte.

Adres:

Hobahostraat 52, Lisse


Werkdagen:

Vrijdag

BIG registratie nummer:

49050080925

Caroline Zeijlmaker

GZ-psycholoog (Regie behandelaar), klinisch psycholoog en psychotherapeut en EMDR therapeut.

Caroline heeft vele jaren ervaring en houdt zich bezig met allerlei behandelingen middels cognitieve-gedragstherapie en EMDR.

Adres:


Hobahostraat 52,Lisse


Werkdagen:

Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

BIG registratie nummer:

59057939725

Natasja Uljee

GZ- psycholoog (Regie behandelaar), cognitief-gedragstherapeut, EMDR therapeut en werkbegeleider voor de GZ opleiding.

Natasja houdt zich bezig met intakes en diagnostiek en werkt met cognitieve gedragstherapie en schematherapie gericht op depressie, angst en paniekklachten, overbelasting, assertiviteit en lichamelijke klachten. Daarnaast voert zij psychologische onderzoeken uit gericht op het in kaart brengen van coping en persoonlijkheids kenmerken. Natasja doet tevens EMDR behandelingen.

Adres:

Hobahostraat 52 , Lisse


Werkdagen:

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

BIG registratie nummer:

59928749725

Suzanne Allart

GZ-Psycholoog (Regie behandelaar), EMDR therapeut en in opleiding tot cognitief-gedragstherapeut

Suzanne werkt met zowel cognitieve gedragstherapie als met EMDR, gericht op angst- en paniekklachten, stemmingsklachten, rouwverwerking, assertiviteit, overbelasting en problemen met eigenwaarde. Suzanne werkt met adolescenten en volwassenen en heeft ervaring in het uitvoeren van psychologisch onderzoek, waaronder screening op ADHD, screening op een stoornis binnen het autisme spectrum en persoonlijkheidsproblematiek.

Adres:

Hobahostraat 52, Lisse

Huisartsenpraktijk Ravellaan, Ravellaan te Voorhout


Werkdagen:

Dinsdag, vrijdag en maandag via beeld bellen
Woensdag

BIG registratie nummer:

49930741525

Ruud Hes

Psychiater en psychotherapeut

Ruud houdt zich voornamelijk bezig met ADHD en autisme diagnostiek, met beoordeling en behandeling van complexe of langdurige klachten en met medicatie voorschrijven.

Adres:

Hobahostraat 52, LisseJeanine d'Anjou

Psycholoog in opleiding tot cognitief gedragstherapeut en heeft Suzanne Allart als Regiebehandelaar

Jeanine werkt met cognitieve gedragstherapie   gericht op angst- en paniekklachten, stemmingsklachten, rouwverwerking, assertiviteit, overbelasting en problemen met eigenwaarde.

Adres:

Hobahostraat 52, Lisse


Werkdagen:

Maandag en vrijdag

Roeli de Klein

GZ psycholoog (Regie behandelaar) en EMDR therapeut.  

Roeli werkt voornamelijk met cognitieve gedragstherapie, gericht op onder andere angst- en paniekklachten, stemmingsklachten, rouwverwerking, assertiviteit, overbelasting en problemen met eigenwaarde. Voert zowel intakes als behandeling uit. Roeli houdt zich daarnaast bezig met het uitvoeren van psychologisch onderzoek.

Adres:

Hobahostraat 52, Lisse


Werkdagen:

Maandag. dinsdag, woensdag en vrijdag

Ron Verhoef

Ruim 20 jaren GZ psycholoog (Regie behandelaar)

Ron heeft veel ervaring en werkt met cognitieve gedragstherapie gericht op angst en paniek stoornissen, fobische klachten, levensvraagstukken, chronische pijnklachten, concentratie stoornissen en laag/ negatief zelfbeeld.

Adres:

Grachtweg 34, Lisse


Werkdagen:

Woensdag

BIG registratie nummer:

79050803525

Gaetan Simonis

Basispsycholoog in opleiding tot GZ psycholoog, heeft Natasja Uljee als regiebehandelaar.

Gaetan werkt voornamelijk met cognitieve gedragstherapie, gericht op onder andere angst- en paniekklachten, stemmingsklachten, assertiviteit, overbelasting en problemen met eigenwaarde/ zelfbeeld. Voert zowel intakes als behandeling uit. Gaetan houdt zich daarnaast bezig met het uitvoeren van psychologisch onderzoek.

Adres:

Hobahostraat 52, Lisse


Werkdagen:

Maandag, dinsdag en woensdag

Boris Pinksterboer

Basispsycholoog in opleiding tot GZ psycholoog, heeft Milou Hoogkamer als regiebehandelaar.

Boris houdt zich bezig met intakes, allerlei soorten behandelingen en diagnostiek en is zich aan het verdiepen in schema therapie.

Adres:

Hobahostraat 52, Lisse


Werkdagen:

Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag

Chiara Rijlaarsdam

Basispsycholoog, heeft Roeli de Klein als regiebehandelaar.

Chiara houdt zich bezig met intakes, allerlei soorten behandelingen en diagnostiek middels het CGT kader.

Adres:

Hobahostraat 52, Lisse


Werkdagen:

Maandag, dinsdag, woensdag, en vrijdag

Janey van Breemen

Basispsycholoog in opleiding tot GZ psycholoog, heeft Mario ter Smitten als regiebehandelaar.

Janey werkt voornamelijk met cognitieve gedragstherapie, gericht op onder andere angst- en paniekklachten, stemmingsklachten, assertiviteit, overbelasting en problemen met eigenwaarde.

Adres:

Hobahostraat 52, Lisse


Werkdagen:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Jetske Veenstra

Basispsycholoog, heeft Roeli de Klein als regiebehandelaar.

Jetske houdt zich bezig met de intakes en behandelingen middels het CGT kader en ACT met name gericht op angstklachten, stemmingsklachten en zelfbeeld.

Adres:

Hobahostraat 52, Lisse


Werkdagen:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Winifred van Oudenniel

Basispsycholoog in opleiding tot GZ psycholoog, heeft Hans Claus als regiebehandelaar.

Winifred werkt voornamelijk met cognitieve gedragstherapie en ACT. Daarnaast doet zij kortdurende behandelen aan de hand van het Vijf Gesprekken Model. Zij behandeld met name klachten die zich op het grensvlak van ziekte en psyche bevinden, angst en stemmingsklachten en somatische aandoeningen.

Adres:

Hobahostraat 52, Lisse


Werkdagen:

Dinsdag

Jedidah Isena

Baispsycholoog, heeft Lucie Stökl en Suzanne Allart als regie behandelaar.

Jedidah houdt zich voornamelijk bezig met het doen van intakes, het uitvoeren van psychodiagnostiek en behandelingen gericht op angstklachten, stemmingsklachten, lichamelijke klachten en klachten mbt een laag zelfbeeld.

Adres:

Hobahostraat 52, Lisse


Werkdagen:

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Natalie Alvarez Colic

Stagiair laatste fase van de opleiding psychologie aan de universiteit. Natalie heeft Lucie Stökl en Milou Hoogkamer als regie behandelaar.

Natalie houdt zich voornamelijk bezig met het doen van intakes, het uitvoeren van psychodiagnostiek en behandelingen gericht op angstklachten, stemmingsklachten, lichamelijke klachten en klachten mbt een laag zelfbeeld.

Adres:

Hobahostraat 52, Lisse


Werkdagen:

Woensdag, donderdag en vrijdag

Benjamin Dreef

Stagiair laatste fase van de opleiding psychologie aan de universiteit, heeft Lucie Stökl als regie behandelaar.

Benjamin houdt zich voornamelijk bezig met intakes, het uitvoeren van psychodiagnostiek en behandelingen gericht op angstklachten, stemmingsklachten en klachten ten gevolge van een laag zelfbeeld.

Adres:

Hobahostraat 52, Lisse


Werkdagen:

Maandag, woensdag en donderdag

Julia Rietra

Stagiair laatste fase van de opleiding psychologie aan de universiteit, heeft Lucie Stökl als regie behandelaar.

Julia houdt zich voornamelijk bezig met intakes, het uitvoeren van psychodiagnostiek en behandelingen gericht op angstklachten, stemmingsklachten en klachten ten gevolge van een laag zelfbeeld.

Adres:

Hobahostraat 52, Lisse


Werkdagen:

Maandag, woensdag en donderdag.

Eline Pigge-Koning

Basispsycholoog in opleiding tot GZ psycholoog, heeft Natasja Uljee als regie behandelaar.

Eline houdt zich voornamelijk bezig met angst en paniekklachten, stemmingsklachten en problemen met het zelfbeeld. Daarnaast heeft Eline ervaring met behandelingen van niet aangeboren hersenletsel en het verrichten van (neuro) psychologisch onderzoek.

Adres:

Hobahostraat 52, Lisse


Werkdagen:

Woensdag en Vrijdag